*** Masterclass Bonbons & Cake Pops ***

Bonbons en cake pops. Wat een lieverds zijn het toch, en vanaf NU kan jij ze leren maken ! !

Deze heerlijke traktaties zijn perfect voor een moment van zelfzorg, of om als geschenk te geven. Maar ze zijn ook ideaal om te serveren op een sweet table, bij de koffie of tijdens een high tea.

Of je nu wilt leren hoe je ze voor jezelf maakt of om ze aan je assortiment toe te voegen voor je bedrijf, ik sta te popelen om al mijn kennis met je te delen. Vanaf midden oktober 2024 kun je zelf aan de slag!

Wil je dit jaar je eigen cake pops en bonbons maken voor Halloween? Natuurlijk kan dat! ūüéÉ

En voor de feestdagen, kun je de meest prachtige én heerlijke desserts maken, helemaal in thema Geweldige timing, toch?!

Go go go !

Oh, wacht even. Het is nog geen oktober. Maar geen zorgen, de wachtlijst staat alvast voor je klaar!

Wacht. Wachtlijst. Waarom?

AWEL ! Omdat je niet alleen¬†een HUGE korting van ‚ā¨100¬†kan wegkapen als je op de wachtlijst staat, maar ook meteen¬†die eerste bonus¬†in je zak kan steken.

Sta je op deze wachtlijst (deze hier, echt gewoon inschrijven hier onder en klaar…), dan krijg je sneller toegang tot de opleiding én dus die grote korting én ook de beste bonus.

En ergens tussendoor verklap ik ook al meer over de prijs, over de inhoud, over de opties, over… dat weet jij dan al lekker allemaal van te voren.

Want. Masterclass studenten, dat zijn lieve, leuke en bewuste mensen die niet van de impulsieve beslissingen nemen maar wel eens goed nadenken en dan volledig ALL in gaan met KEI veel goesting en enthousiasme.

En des te rapper jij alle info hebt, des te sneller kan je beseffen dat dit kei leuk gaat worden. Toch?

Het is graag gedaan!

Allez, kom, ga u nu maar inschrijven in die wachtlijst jos,

tot daaaaaan !!

Het is eindelijk zover, het begin van jouw ongelofelijke avontuur !

Vanaf nu ben jij degene die zorgt voor de ‘oeeeh’s en ‘aaaaah’s wanneer je het mooiste dessert op tafel tovert tijdens kerst. Jij gaat die extra mama-punten (en papa…) scoren door de heerlijkste cake pops te serveren op verjaardagen. En, jij gaat de meest geweldige cadeautjes maken!

Je stapt nu in deze online masterclass met 9 super uitgebreide modules. We hebben een professioneel en intu√Įtief leerplatform voor je opgezet (danku teachable om het allemaal zo makkelijk te maken). En geen zorgen als je weinig tijd hebt, je mag alles op je eigen tempo doen.De cursus blijft beschikbaar !

In de modules nemen we samen alles door, van A tot Z. We beginnen bij de basis, met ingredi√ęnten en samenstellingen, en leiden je vervolgens naar DE recepten die ik gebruik voor Omnom. Ik leer je ook hoe je die recepten kunt aanpassen naar jouw smaak en goesting.

Maar dat is nog niet alles – we duiken dieper in verschillende afwerkingen en technieken die je zullen verbazen. En we vergeten de belangrijke details niet, zoals voedselveiligheid en, uiteraard, hoe je ze kan presenteren en cadeau geven.

Je gaat een sterke basis opbouwen waarmee je zelf aan de slag kunt. Er staan informatieve video’s voor je klaar, maar ook handige PDF’s om je te ondersteunen. Het is helemaal aan jou hoe je deze masterclass benadert. Ga je snel door de cursus om later terug te komen? Of neem je de tijd om elk detail van begin tot eind te verkennen? Jij kiest.

Je doet het niet alleen. Ik volg je sowieso op voor 6 maanden, maar ook erna kan je altijd bij me terecht met vragen.

Goesting in een babbel? Elke 2 maanden is er een live zoom. Om te kletsen en te lachen, maar ook om je vragen te stellen of raad te vragen aan je medestudenten. Of te komen showen wat je gemaakt hebt.

Het gaat ZO tof worden !

Ben je er klaar voor?

ZEKER van?!

Go go go dan!

Je kan NU al inschrijven op de wachtlijst zodat je als eerste kan starten in oktober!

Inschrijven kan vanaf vandaag ! En we starten op xx oktober !!

Hoe werkt het?

De masterclass bonbons en cake pops staat beschikbaar op teachable, een geweldig tof online leerplatform. Vanaf oktober vliegen de deuren daarvan open en stap je binnen in de wondere wereld van het bonbons én het cake pops maken. Die toegang is niet beperkt trouwens, ook na een half jaar of een jaar of 3 jaar kan je opnieuw doorheen je opleiding gaan en updates bekijken, bepaalde dingen herbekijken of gewoon hélemaal fris opnieuw er aan beginnen als je daar zin in hebt.

En¬†voel jij je ook wat dino…? No worries. Welkom in het clubke, net daarom koos ik voor Teachable, het kan niet simpeler dan dat.

Waaruit bestaat de masterclass?

De masterclass bestaat uit verschillende modules, 9 in totaal.

 • Introductie
 • Recepten
 • Materialen
 • Ingredi√ęnten
 • Technieken
 • Voedselveiligheid en bewaring
 • Thema’s
 • Bonbons
 • Cake pops
 

Die modules bestaan dan uit verschillende lessen (zoals ‘chocolade’, ‘alle materialen’, ‘bonbons dippen’, ‘algemene afwerking: drizzle’, ‘Technieken: vulling afwerken’, ‘FAVV’,…

Alles splitsen we op in kleine behapbare stukken. Lesmateriaal bestaat uit mooie PDF’s, uren en uren van opnames, duidelijke foto’s en begeleidende tekst. Alles zodat jij, visueel of niet, meteen aan de slag kan gaan.

De PDF’s zijn leuk opgesteld en ready to print zodat je op het einde een mooie werkboek hebt, of gebruik je enkel digitaal, wat je maar wil.

Wanneer?

De wachtlist voor de masterclass bonbons en cake pops is NU NU NU geopend!

Dus zet je snel op de wachtlijst zodat je zeker de bonus √©n de 100‚ā¨ korting niet mist wanneer de inschrijvingen starten…¬†

Kan jij niet direct van start vliegen in oktober omwille van werk, vakantie, kindjes, andere prioriteiten?

Dat is helemaal oké. Of je nu op het puntje van je stoel klaar zit bij de start, of pas 3 maanden later voor het eerst er aan begint, de inhoud van de cursus is hetzelfde en staat helemaal voor je klaar op JOUW tempo.

Wanneer?

De masterclass start op XX oktober ! Inschrijven kan vanaf NU dus, tot XX oktober XXu.

Kan jij niet van start vliegen op de XX omwille van werk, vakantie, kindjes, andere prioriteiten?

Dat is helemaal oke. Of je nu op het puntje van je stoel klaar zit op die zaterdag, of pas 3 maanden later voor het eerst er aan begint, de inhoud van de cursus is hetzelfde en staat helemaal voor je klaar op JOUW tempo.

Hoe moet ik er aan beginnen?

 • Beginnen bij het begin. En het je niet te moeilijk maken (dat ga je me nog h√©√©l vaak horen zeggen!). Alles start met een inschrijving in de masterclass. Je krijgt een welkomsmail met je eerste PDF, namelijk die van de materialen.
 • De dag voor we starten ontvang je een uitnodiging voor het leerplatform, waar je zelf je wachtwoord kan instellen. En hup, je bent vertrokken!
 • De masterclass is h√©√©l intuitief opgesteld, wat maakt dat als je begint bij het begin, je gaandeweg alles leert dat je nodig hebt om verder te gaan.

 

Je moet dat ook allemaal niet alleen doen, want ik check tweewekelijks even in met nieuwe content en mijn mailbox √©n berichtenbox staat 24/7 (enfin, zo goed als dan he…) voor je open.

We tunen ook elke 8 weken gezellig even in met een gezamelijke zoom-sessie. Inspiratie delen, vragen stellen of gezellig bijpraten, het kan en mag allemaal. Niks moet.

Wat heb ik nodig om te kunnen starten?

 • een computer (ofzo…?)
 • een deegrol
 • een weegschaal
 • een bakplaat
 • enkele steelpannetjes
 • een spatel
 • wat kommetjes
 • snijplank en mes
 • enkele vorken
 • bakpapier
 • eventueel een cake pop vorm met bijhorende stokjes
 • chocolade, sprinkels,…

Ik zou dus kunnen zeggen: niks zot of raar. Veel ga je al in huis hebben, en ik help je meteen na je inschrijving al voort met eventuele andere dingen.

En qua ingredi√ęnten net hetzelfde.

Maar daar dient die eerste PDF dan voor. Ik zei toch dat je het niet alleen hoeft te doen? ūüėČ

De wachtlijst is NU geopend ! Inschrijven kan nog tot begin oktober.

Dagen
Uren
Minuten
Oeps... Zo te zien ben je te laat!

De masterclass start op XX oktober !

Inschrijven kan vanaf NU tot XX oktober 17u.

Dagen
Uren
Minuten
Oeps... Zo te zien ben je te laat!

Hier komt uitleg over de bonus voor de wachtlijst periode

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Hier komt uitleg over de bonus voor de 1ste inschrijf periode

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Hier komt uitleg over de bonus voor de 2de inschrijf periode

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Betalingen.

Omdat de situatie nu eenmaal anders is voor iedereen en jezelf bijscholen toch wel echt een basisprio mag zijn, zijn er verschillende opties om je inschrijving te voltooien. Jij beslist helemaal zelf welke bij je past en comfortabel is.

Take it easy

Je wil graag je uitgaven spreiden over 6 maanden.
90
90 6 maanden
 • Toegang vanaf XX oktober
 • Betaal verspreid over 6 maanden
 • Bij elke betaling krijg je (indien gewenst) een factuur die je 100% kunt inbrengen in je bedrijf.

Take it easy

Je wil graag je uitgaven spreiden over 3 maanden.
174
174 3 maanden
 • Toegang vanaf XX okktober
 • Betaal verspreid over 3 maanden
 • Bij elke betaling krijg je (indien gewenst) een factuur die je 100% kunt inbrengen in je bedrijf.

Eénmalig betalen

Je GAAT ervoor !!
497
497 Eenmalig
 • Toegang vanaf XX oktober
 • Betaal in √©√©n keer
 • Je krijgt na aankoop een factuur die je 100% kunt inbrengen in je bedrijf.

Ik wil op die wachtlijst !

Schrijf je NU hier in voor de wachtlijst. Enkel zo ontvang je als eerste de info over de Masterclass en… Kan je als eerste instappen met een flinke bonus !

Betalingen.

Omdat de situatie nu eenmaal anders is voor iedereen en jezelf bijscholen toch wel echt een basisprio mag zijn, zijn er verschillende opties om je inschrijving te voltooien. Jij beslist helemaal zelf welke bij je past en comfortabel is.

Take it easy

Je wil graag je uitgaven spreiden over 6 maanden.
90
90 6 maanden
 • Toegang vanaf 13 april
 • Betaal verspreid over 6 maanden
 • Bij elke betaling krijg je (indien gewenst) een factuur die je 100% kunt inbrengen in je bedrijf.

Take it easy

Je wil graag je uitgaven spreiden over 3 maanden.
174
174 3 maanden
 • Toegang vanaf 13 april
 • Betaal verspreid over 3 maanden
 • Bij elke betaling krijg je (indien gewenst) een factuur die je 100% kunt inbrengen in je bedrijf.

Eénmalig betalen

Je GAAT ervoor !!
497
497 Eenmalig
 • Toegang vanaf 13 april
 • Betaal in √©√©n keer
 • Je krijgt na aankoop een factuur die je 100% kunt inbrengen in je bedrijf.

Betalingen.

Omdat de situatie nu eenmaal anders is voor iedereen en jezelf bijscholen toch wel echt een basisprio mag zijn, zijn er verschillende opties om je inschrijving te voltooien. Jij beslist helemaal zelf welke bij je past en comfortabel is.

Take it easy

Je wil graag je uitgaven spreiden over 6 maanden.
90 6 maanden
 • Toegang vanaf 13 april
 • Betaal verspreid over 6 maanden
 • Bij elke betaling krijg je (indien gewenst) een factuur die je 100% kunt inbrengen in je bedrijf.

Take it easy

Je wil graag je uitgaven spreiden over 3 maanden.
174 3 maanden
 • Toegang vanaf 13 april
 • Betaal verspreid over 3 maanden
 • Bij elke betaling krijg je (indien gewenst) een factuur die je 100% kunt inbrengen in je bedrijf.

Eénmalig betalen

Je GAAT ervoor !!
497 Eenmalig
 • Toegang vanaf 13 april
 • Betaal in √©√©n keer
 • Je krijgt na aankoop een factuur die je 100% kunt inbrengen in je bedrijf.

Veelgestelde Vragen:

Wanneer krijg ik toegang tot de masterclass?

De masterclass gaat van start in oktober 2024, de exacte startdatum volgt nog. Vanaf dan zal een deel van de inhoud van de cursus beschikbaar zijn, zodat je er rustig in kan komen en je eerst kan ori√ęnteren zonder volledig in overwhelm te gaan. Je krijg bijvoorbeeld toegang tot de ‘introductie’ module waar je een ruime FAQ, de datums voor de zoom’s, de materiaallijst en de guidelines ivm deze masterclass zal vinden.

Daarna zal er om de week een extra module volledig of deels ‘gedript’ worden.

Omdat ik graag de masterclass zo volledig en uitgebreid mogelijk wilde maken, maar ook beschikbaar voor iedereen, kozen we ervoor om met betaalplannen te werken.

Zo kan je op je eigen tempo door de betaling heen gaan, wat past binnen je eigen situatie en toch deelnemen aan de masterclass.

Uiteraard is het voordeliger voor jezelf om √©√©nmalig de betaling te doen, maar… we kozen voor een heel soepele betaalmethode in de betaalplannen. En zowel de bonussen als de kortingen zijn vanzelfsprekend van toepassing voor beide.