*** Mini Cursus: Bewust ontbijten ***

Een bewuste, lekkere en troep-vrije start van je ochtend.

Ken je het? De ochtendroutine verloopt hectisch en is druk, je bent blij dat je kinders met (al dan niet matchende) kleren op tijd aan de schoolpoort staan met allemaal hun gevulde boekentas bij de hand.

En jij? Jij pakt wel rap een koek mee, of duikt de Starbucks in op weg naar het werk of… slaat het ontbijt helemaal over want ‘echt geen tijd’.

Niet goed he. Jij weet dat. Ik weet dat. Maar dat is wel echt een uit het leven gegrepen scenario.

Wat als ik zeg dat het anders kan? Maar makkelijk en simpel, dat echt past in je leven en je niet veel tijd en moeite kost?

Wat als je elke ochtend kan kiezen tussen een aantal opties, waar je buik op dat moment zin in heeft, en je ofwel meteen aan het eten bent ofwel max 5minuutjes moet wachten op een *ting* van de microgolf.

Iets dat je kan meenemen voor onderweg in de auto, in de file. Of als tussendoor op het werk. Opnieuw: zonder moeite en zonder shizzle. Maar wel echt lekker en héél zeker met een pak minder suiker dan die koek.

WAT als… dat ook nog eens allemaal volledig zonder bewaarmiddelen en E-nummertjes is? Pure en zuivere ingrediënten, die je makkelijk meeneemt in je wekelijkse boodschappen dus ook daar ben je geen extra tijd kwijt.

Het kan. AL DAT.

Ik ga je helpen !

Maak kennis met de mini cursus Bewust Ontbijten.

Enkel voor jezelf als zelfzorg of gewoon voor het hele gezin!

Hoe werkt het?

Of je nu op zondag een hele batch maakt om mee te geven met je student naar kot, of om netjes klaar te zetten in de koelkast.

Of je kiest voor elke dag iets anders of elke wéék iets anders…

Of je nu de recepten volgt, de vooropgestelde opties of toch zelf aan het experimenteren gaat met het basisrecept als stabiele start.

You do you.

Je leert alle recepten maken met duuzd aanpassingen. Zodat je ook echt begrijpt waar je mee bezig bent en een expert kan worden in je ontbijtroutine.

 

De mini cursus Bewust Ontbijten staat beschikbaar op Teachable, een geweldig tof en intuïtief online leerplatform waar je zowel op je laptop, tablet of gsm toegang tot hebt.

Inschrijven in de mini cursus kan op elk moment, wanneer je daar zelf zin en tijd in hebt.

Na de inschrijving ontvang je binnen 48u je log-in en toegang tot het leerplatform en kan je aan de slag !

De toegang tot de mini cursus is (zoals elke cursus en mini cursus van Omnom Patisserie) niet beperkt. Ook na een half jaar, een jaar of 3 jaar kan jij opnieuw doorheen je opleiding gaan en updates bekijken, bepaalde dingen herbekijken of gewoon helemaal fris opnieuw er aan beginnen als je daar zin in hebt.

En voel jij je ook wat dino…? No worries. Welkom in het clubke, net daarom koos ik voor Teachable, het kan echt niet simpeler dan dat.

Waaruit bestaat de mini cursus?

Je hebt toegang tot 5 recepten met uitgebreide opties.

 • granola
 • ontbijtcrumble
 • havermoutpannenkoeken
 • overnight oatmeals
 • bananenbrood

 

Alle recepten zijn zowel in een versie beschikbaar met of zonder eieren, lactose en gluten. Met andere woorden: je krijgt alle handvaten aangereikt om het volledig te maken naar wens en indien nodig voor aangepaste allergenen.

De mini cursus bestaat uit duidelijke en handig opgestelde PDF’s die je makkelijk kan uitprinten tot een volledige werkboek, of enkel digitaal gebruikt, wat je maar wil.

Ook bijhorende opnames die je kan pauzeren of herbekijken zoveel je wenst maken deel uit van de cursus. Zo maken we samen gezellig elk recept en geef ik je tussendoor wat tips en achtergrondinfo. (en flauwe mopjes, dat ook).

Begeleidende tekst en extra foto’s maken het geheel helemaal af.

Wanneer kan je beginnen?

De mini cursus staat voor je klaar als jij er zin in hebt !

Na inschrijven heb je binnen 48u je log-in in je mailbox (check je spam!) en heb je meteen volledige toegang tot alle informatie.

Heb je zin om te beginnen, maar echt heel weinig tijd? Geen zorgen maken, je mini cursus blijft beschikbaar en de recepten zijn echt heel makkelijk en snel klaar, dus ook jij zal tussendoor toch kunnen genieten van  dat lekkers.

Alles op je eigen tempo, en ik sta klaar met raad en daad als dat nodig is.

Hoe moet je er aan beginnen?

 • Beginnen bij het begin. En het je niet te moeilijk maken (dat ga je me nog vaak horen zeggen!). Alles start met een inschrijving in de mini cursus. Je krijgt een welkomsmail en binnen 48u een mail van Teachable met je log-in.
 • Maak een wachtwoord aan en hup, je bent vertrokken!
 • De mini cursus is héél intuitief opgesteld, in jip en jannekes-taal, dus zelfs met geen voorkennis kan je alles maken.

 

Je moet dat ook allemaal niet alleen doen, mijn mailbox én berichtenbox staat 24/7 (enfin, zo goed als dan he…) voor je open. Voor vragen of feedback, maar ook zodat je toffe foto’s kan sturen.

Wat heb je nodig?

 • een computer (ofzo)
 • een weegschaal
 • een bakvorm en bakplaat
 • bakpapier
 • een spatel en garde
 • wat kommetjes
 • snijplank en mes

Ik zou dus kunnen zeggen: niks zot of raar. Niks dat je niet al in huis gaat hebben, of overal zal vinden.

En qua ingrediënten net hetzelfde. Geen tierlantijnen en vreemde dingen waar je nog nooit van hoorde. Simpel. En superlekker.

Betalingen.

Omdat ieders situatie anders is en Bewust Ontbijten of zelfzorg toch wel echt een basisprio mag zijn, zijn er verschillende opties om in te schrijven.

Je beslist helemaal zelf welke bij je past en comfortabel is.

Take it easy

Je wil graag je uitgaven spreiden over 6 maanden.
47 6 maanden
 • Betaal verspreid over 6 maanden
 • Bij elke betaling krijg je (indien gewenst) een factuur die je 100% kunt inbrengen in je bedrijf.

Take it easy

Je wil graag je uitgaven spreiden over 3 maanden.
94 3 maanden
 • Betaal verspreid over 3 maanden
 • Bij elke betaling krijg je (indien gewenst) een factuur die je 100% kunt inbrengen in je bedrijf.

Eénmalig betalen

Je GAAT ervoor !!
275 Eenmalig
 • Betaal in één keer
 • Je krijgt na aankoop een factuur die je 100% kunt inbrengen in je bedrijf.

Take it easy

Je wil graag je uitgaven spreiden over 6 maanden.
47
41 6 maanden
 • Betaal verspreid over 6 maanden
 • Bij elke betaling krijg je (indien gewenst) een factuur die je 100% kunt inbrengen in je bedrijf.

Take it easy

Je wil graag je uitgaven spreiden over 3 maanden.
94
82 3 maanden
 • Betaal verspreid over 3 maanden
 • Bij elke betaling krijg je (indien gewenst) een factuur die je 100% kunt inbrengen in je bedrijf.

Eénmalig betalen

Je GAAT ervoor !!
275
240 Eenmalig
 • Betaal in één keer
 • Je krijgt na aankoop een factuur die je 100% kunt inbrengen in je bedrijf.

Veelgestelde Vragen:

Wanneer krijg ik toegang tot de mini cursus?

Meteen ! Of toch zo goed als meteen… je krijgt meteen een welkomsmailtje en binnen 48u ook een mail van Teachable met toegang tot de mini cursus.

Beide mails kunnen in je spam terechtkomen, dus kijk dat zeker na.

Elke situatie is anders en dat respecteer ik graag. Betaalplannen die het totaalbedrag splitsen in 3 of 6 delen zorgen dat de mini cursus beschikbaar en toegankelijk is voor iedereen.

De inhoud van de mini cursus en de begeleiding is uiteraard volledig identiek.

De prijs is éénmalig een beetje voordeliger, maar we proberen het soepel en toegankelijk te houden voor iedereen.

Ja ! Maar het staat je uiteraard volledig vrij om die helemaal te skippen zodat het ‘bewuste’ stukje nog bewuster is.

Ik ben zelf persoonlijk nogal fan van zoet en lekker (en lees: nutella). Als iets niet lekkerlekker is, zal ik het niet blijven eten en dan neem ik terug naar mijn doos cornflakes waar OOK suiker in zit, samen met veel extra rommeltjes en E-nummers.

Elk recept bevat een beetje ongeraffineerde of geraffineerde suiker, maar ik geef je voldoende handvaten om dat te skippen of te vervangen indien gewenst.

Ja ! Elk recept is aanpasbaar als je geen eieren, gluten, tarwe, lactose, dierlijke melk of soja mag/wil eten.

Niet enkel met een aanpassing in het recept, kant en klaar, maar ook in de opnames zit er een mooie mengeling van het maken van de ‘klassieke’ versie of een vegan versie. Zodat je ook meteen het resultaat ziet.

De weinige bloem die aanwezig is in de recepten kan 1 op 1 vervangen worden door een gluten/tarwevrije variant naar keuze.