*** Cursus Oatmealbars ***

Je meest geliefde bar maak jij NU zelf !

De oatmealbars, er valt veel over te zeggen. Het is de ultieme favoriet van menig Omnommer, een zelfzorg moment of een raprap ontbijt in combinatie met een stuk fruit. Een weloverwogen bewust tussendoortje of een dik verdiende snack tijdens een lange wandeling. Een pauzemoment voor je student of voor een fervente sporter.

Wat ze ook voor jou betekenen, vanaf nu kan jij ze zelf leren maken. En hélemaal personaliseren tot ze exact zijn hoe je ze wil. Eindelijk dubbel zo groot maken…? Volledig omhullen met chocolade?

Kies maar, het kan allemaal. Ik leer je de basis, ik leer je exact hoe ik ze maak en jij kan ze voor de rest van je leven aanpassen zoveel je wil !

Je mag geen eieren eten? Geen gluten? Geen tarwe? Geen lactose? Geen dierlijke melk? Geen soja? Geen probleem. Deze cursus is éven waardevol voor jou, aangezien ik met alle allergenen rekening hou.

Alles wat ik te vertellen heb over de oatmealbars, propte ik in één cursus. Zo hoef jij geen tien verschillende opleidingen te volgen, geen jaren van testen en proberen en experimenteren. Het zit hier allemaal in de cursus Oatmealbars en jij kan daarmee aan de slag.

Op je eigen tempo, zonder deadlines en met zoveel begeleiding als je nodig hebt.

Ready?

Wat gaan we doen met deze cursus?

Je leert, van a tot z hoe je oatmealbars maakt. In jip en jannekestaal, zo eenvoudig mogelijk. Met opnames waar ik alles stap voor stap in uitleg en laat zien hoe je bepaalde handelingen doet. Maar ook met begeleidende teksten, foto’s en PDF’s. Die laatste kan je online gebruiken of afprinten tot een volledig werkboek.

Op het einde van de cursus kan jij oneindig veel variaties van de oatmealbars maken, exact aangepast aan je eigen allergenen of wensen. Je kan ze op verschillende manieren gaan afwerken zodat ze altijd passen bij de situatie waarin je ze nodig hebt.

Deze cursus draait niet om ‘er is maar één manier om iets te doen’ maar wel absoluut vanuit de basis iets aanleren zodat je exact weet hoe je zelf aanpassingen moet maken zodat je alles kan personaliseren. Zelf problemen oplossen en zelf volledig je eigen ding ervan kan maken en kan groeien en bijleren vanuit die basis.

De juiste achtergrond informatie geeft je voldoende back up om echt te begrijpen waarmee je bezig bent en dit volledig te kunnen toepassen, niet enkel op de cursus oatmealbars maar ook in je verdere bakavonturen.

Niet zo avontuurlijk aangelegd? No worries, dat hoeft ook niet, je mag je ook aan de basis houden en dit toepassen zonder verder te experimenteren.

Is het al november? Oeps… nog even geduld dan !

Waarom een wachtlijst?

Wel… als je op de wachtlijst staat, krijg je per toeval toegang tot de grootste korting van allemaal.

De cursus oatmealbars zal €497 kosten. Maar jij krijgt dan 2 dagen de kans om met €100 korting te starten.

Veel he.

Dat is de allerlaatste keer dat er zoveel korting gegeven zal worden op deze cursus. Profiteer er van!

Alles wat je moet weten over de cursus oatmealbars.

Voor wie is deze cursus geschikt?

Je kan starten met de cursus onder één voorwaarde: je moet veel goesting hebben om er aan te beginnen. Je leert immers een -misschien wel volledig nieuw- vak. Oatmealbars maken is niet moeilijk. Het vergt alleen een beetje moeite en tijd. En inzet.

Deze cursus is geschikt voor elke leeftijd, al dan niet onder begeleiding van volwassenen, en elke achtergrond. Je hebt geen voorkennis nodig om te kunnen starten.

Heb je een allergie om rekening mee te houden? Helemaal goed. De cursus oatmealbars bestaat uit een basisrecept dat sowieso al vrij is van eieren, soja, gluten, tarwe, dierlijke melk en lactose. Je hebt varianten en alternatieven bij de vleet, die ik je uiteraard allemaal aanreik.  Ook in de afwerking zijn er zoveel opties en variaties dat iedereen even veel waarde haalt uit de ganse inhoud van de cursus.

Oatmealbars leren maken puur uit interesse of omdat je een collega bent die ze wil leren maken om te verkopen in je eigen onderneming, bakkerij of winkel: je bent kei welkom.

Wat moet je kunnen?

Niks. Je hebt absoluut geen basiskennis nodig. Geen voorkennis, geen vooraf gevolgde cursussen. Je mag helemaal fris en fruitig starten aan de cursus oatmealbars. Ik leg alles in jip en jannekestaal uit, zowel in tekst als in uitleg, zodat je stap voor stap alles leert, op je eigen tempo.

Heb je toch bijkomende vragen, dan zijn er maandelijks live coaching calls om je daarmee verder te helpen of sta ik beschikbaar via mail of instagram.

Liesje in actie bij de opnames van de Masterclass oatmealbars voor Omnom Patisserie

Wat heb ik nodig?

  • een computer (ofzo…?)
  • een deegrol
  • een weegschaal
  • een bakplaat
  • enkele steelpannetjes
  • een spatel
  • wat kommetjes
  • snijplank en mes
  • bakpapier

Ik zou dus kunnen zeggen: niks zot of raar. Veel ga je al in huis hebben, of kan je even lenen bij de mama/zus/buurvrouw?

De cursus bevat een volledig module aan materiaalkennis, dus moest je aankopen willen doen zal je ook daar ondersteuning in krijgen.

Wat zit inbegrepen in de cursus?

De cursus bestaat uit virtuele lessen, opnames, die beschikbaar staan op Teachable, dat is een online leerplatform. Je krijgt meteen na inschrijving (binnen 48u) toegang tot deze account.

Ook de PDF’s, foto’s en begeleidende teksten ga je daar vinden.

Daarnaast heb je maandelijkse live coaching calls voor al je vragen, ter inspiratie of om samen te brainstormen.

Je kan hulp en raad vragen via mail, via het platform of via de socials.

Je kan en mag de cursus volledig doorlopen zonder hulp, maar ik sta ook ten alle tijden voor je klaar om te helpen waar en zoveel ik maar kan.

Een overzicht van de cursus.

  • introductie: met een wegwijs, een faq, voorwaarden, en een welkomwoord.
  • recepten: alle recepten, opties en variaties netjes in PDF.
  • ingrediënten: een overzicht van alle ingrediënten, de info en de verdieping ervan.
  • materialen: starten bij het begin doen we met de het overlopen van de juiste materialen.
  • technieken: aparte lessen met technieken zoals de basis vulling maken, chocolade smelten, noten roosteren, toevoegingen voorbereiden, chocolade bewaren, oatmealbars in bulk maken,…
  • voedselveiligheid: een overzicht van de basis regels van FAVV en HACCP

Alles splitsen we op in kleine behapbare stukken. Lesmateriaal bestaat uit mooie PDF’s, uren en uren van opnames, duidelijke foto’s en begeleidende tekst. Alles zodat jij, visueel of niet, meteen aan de slag kan gaan.

De PDF’s zijn leuk opgesteld en ready to print zodat je op het einde een mooie werkboek hebt, of gebruik je enkel digitaal, wat je maar wil.

Masterclass Oatmealbars

Wanneer?

De wachtlijst voor de cursus oatmealbars is nu geopend!
Zet je op die wachtlijst, dan pluk je die €100 korting die maar enkele dagen geldig is én enkel als je op de wachtlijst staat, gezellig mee.
Kan jij niet direct van start vliegen in november omwille van werk, vakantie, kindjes, andere prioriteiten?
Dat is helemaal oké. Of je nu op het puntje van je stoel klaar zit bij de start, of pas 3 maanden later voor het eerst er aan begint, de inhoud van de cursus is hetzelfde en staat helemaal voor je klaar op JOUW tempo.

Ik wil op die wachtlijst !

Schrijf je NU hier in voor de wachtlijst. Enkel zo kan je inschrijven met de €100 korting.

Eénmalig betalen

Je GAAT ervoor !!
497
397 Eenmalig
  • Toegang vanaf 13 april
  • Betaal in één keer
  • Je krijgt na aankoop een factuur die je 100% kunt inbrengen in je bedrijf.

Take it easy

Je wil graag je uitgaven spreiden over 3 maanden.
174
141 3 maanden
  • Toegang vanaf 13 april
  • Betaal verspreid over 3 maanden
  • Bij elke betaling krijg je (indien gewenst) een factuur die je 100% kunt inbrengen in je bedrijf.

Take it easy

Je wil graag je uitgaven spreiden over 6 maanden.
90
74 6 maanden
  • Toegang vanaf 13 april
  • Betaal verspreid over 6 maanden
  • Bij elke betaling krijg je (indien gewenst) een factuur die je 100% kunt inbrengen in je bedrijf.

Veelgestelde Vragen:

Wanneer krijg ik toegang tot de cursus?

De cursus staat online beschikbaar vanaf 30 november.
Je hebt meteen toegang tot de volledige inhoud van de cursus, met hier en daar een uitzondering als er nog wat finetuning nodig is.

Ik maak de cursus graag zo volledig en uitgebreid mogelijk, maar wil ook graag iedereen includen. Ieders situatie is anders en dus heb je zo de vrijheid om te zorgen dat het in je eigen budget en leven past.

Uiteraard is het voordeliger voor jezelf om éénmalig de betaling te doen, maar… we kozen voor een heel soepele betaalmethode in de betaalplannen.
De inhoud van de cursus is vanzelfsprekend identiek voor iedereen.

Voor de betaalplannen werken we samen met twee systemen die ‘Plug & Pay’ en ‘Mollie’ noemen. Die zorgen samen voor een correct verloop van de automatische afschrijvingen. De termijnbetalingen dus.

De eerste betaling doe je handmatig, bij de aankoop van de cursus. De volgende betaling zal volledig automatisch van je zelfgekozen rekeningnummer afgeschreven worden, rond dezelfde periode als je eerste betaling.

Bijvoorbeeld: je schrijft je in op 18 november, de volgende betaling zal rond 18 december plaatsvinden. Rekening houdende met feestdagen, weekenddagen enz.

Je hoeft daar zelf niets voor te doen, maar zal wel melding ontvangen in je mail, zodat je op de hoogte bent. Annuleer deze betaling(en) niet, aangezien dit meteen zal leiden tot uitsluiting van de cursus.

De automatische betalingen stoppen ook vanzelf, wanneer de vooropgestelde termijnen voorbij zijn.

De cursus is van jou en blijft van jou. Na aankoop is er geen deadline, alles mag op je eigen tempo en zo frequent je zelf wil. Zolang Omnom Patisserie onder deze vorm blijft bestaan, blijven alle cursussen en mini cursussen beschikbaar en in je bezit.
En geen zorgen: ik ben van plan om als moeke van 85 jaar nog mee te staan roeren in de pot chocolade.