BESTELLEN

De gemakkelijkste weg om iets te bestellen is via de webshop. Kies de week uit waarin je wil komen ophalen of laten verzenden, klik je lievelingsartikelen in het winkelmandje, check of alle datums van afhaling/verzending dezelfde zijn. Betaal veilig online met mollie of met een cadeaubon en klaar !

Wil je graag taart bestellen, dan heb ik de taart op maat-pagina, waar je de beschikbare datums vindt en een formulier kan invullen om je te helpen je taart samen te stellen én een doorverwijzing naar het voorschot. Ik contacteer je na ontvangst terug om de verdere details/prijs te bespreken.

Er is een kalender beschikbaar waarin je de vrije datums voor taart al meteen kan zien, en dit voor minstens 6 maanden op voorhand.

Andere bestellingen op maat (koekjes met een combinatie allergenen, een grotere bestelling van de ultieme favorieten voor op een feestje,…) bestel je minstens één maand op voorhand, langer indien mogelijk.

Dus heb je al een datum waarop je graag iets wil? Stuur me dan zo snel mogelijk een berichtje, zodat ik (indien mogelijk) deze datum voor je beschikbaar kan houden.

Ik werk met Omnom Patisserie voorlopig uitsluitend op bestelling.

Wel kan je zo nu en dan op sociale media doosjes met een assortimentje scoren, last minute. Dit zijn dan koekjes, bars, wafels,… die ‘over’ zijn van een andere bestelling en ik dan te koop zet. Dit gaat meestal heel snel, me een instagramberichtje sturen is dan de beste methode om er op in te springen.

Een andere mogelijkheid is om te gaan winkelen in de low-waste of no-waste winkels waarmee ik samenwerk.

Zo heeft De Goedzak in Geel -bijna- altijd millionaires shortbread bars en één soort oatmealbars in voorraad.

Ook Vital Bokal in Veerle heeft Omnomsels in haar winkel. Meestal een uitgebreide keuze van oatmealbars, met daarnaast nog millionaires shortbread bars, brownies of muffins.

De winkels krijgen levering op woensdag, het kan altijd zijn dat niet alles meer op voorraad is tegen het weekend.

VERZENDINGEN

Verzendingen gebeuren in een patisseriedoos. Eén, of meerdere, als dit beter uitkomt of bepaalde artikelen apart gehouden moeten worden omwille van een allergie. Deze dozen krijgen een laagje zijdepapier en een stevige kartonnen verzenddoos om zich heen met de nodige buffer om te zorgen dat alles veilig toekomt.

Ik probeer de verzendingen zo duurzaam en bewust mogelijk te doen, aangezien dit mijn stokpaardje is. Met -indien mogelijk- zoveel mogelijk gerecycleerde verpakkingsmaterialen (doosjes, opvulmateriaal, eventueel bubbels).

Doe me een plezier en hergebruik het verzendmateriaal opnieuw. Bubbels zijn geweldig knutselmateriaal, net als de maïs korrels (denk playmaïs !) of de papieren opvulling (tekenpapier !).

Nee. Verzendingen onder de 5kg blijven steeds €8. Verzendingen boven dat gewicht worden niet gedaan (het zijn ook heeeeel veel koekskes dan 😉 ).

Wel is het zo dat de verzendingen tussen 2 en 5kg ondertussen ook opgeslagen zijn, maar ik die extra kosten op mij neem, als tegemoetkoming.

De kosten die je zal betalen bij een verzending dekken nu al niet de volledige lading. De verzending met B-post is duur, maar ook het verpakkingsmateriaal en -niet te onderschatten- de tijd die er in kruipt om alles veilig en wel en met heel veel zorg in te pakken.

Je kan verzendkosten uitsparen door je bestelling op te halen of samen te bestellen samen met iemand anders.

Per gekozen adres, tot 5kg, is een verzending €9

Nee. Taarten, tarlelettes, geschenkdozen met bonbons,… om er maar enkele te noemen, worden niet verzonden. Dikwijls is het vanzelfsprekend wat wel kan, en wat niet. Maar ik zal het ook steeds vermelden moest het niet mogelijk zijn. Dan heb je steeds de keuze om je bestelling te annuleren.

In de loop van de tijd zal dit ook duidelijk vermeld worden per artikel.

Eerst en vooral: fouten zijn menselijk, dus er zal altijd een oplossing gezocht worden.

Zit de fout langs mijn kant? Noteerde ik een ander adres op het label dan jij ingaf bij je bestelling? Of gaf ik het foute gewicht in? Verzond ik toch een pakket terwijl je aangegeven had om dit niet te doen (bij vakantie koekendoos),… dan zal ik dit opnieuw voor je verzenden zonder bijkomende kosten.

Zit de fout bij Bpost. In de levering, in de staat van het pakket, bij verlies. Dan volgen we de richtlijnen van Bpost om dit zo snel mogelijk te corrigeren.

Maakte je zelf een fout? Gaf je een fout adres door bij je bestelling? Was je niet aanwezig bij levering, vergat je door te geven dat het pakje niet mocht doorkomen (vakantie – koekendoos),… dan zal ik steeds proberen je een beetje tegemoet te komen en samen een oplossing te zoeken. Maar hou er rekening mee dat ik geen wandelende gps of agenda ben en dus bepaalde dingen niet kan checken en dubbelchecken als ik de juiste informatie niet bezit.

Het zou kunnen dat de volgende verzending dan opnieuw op eigen kosten zal moeten doorgaan.

DE WEBSHOP

De webshop heeft onderverdelingen per week. Zo kan je makkelijk naar de datum gaan waarbij je iets nodig hebt of graag iets wil kiezen en zie je meteen wat er ter beschikking staat.

Maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag én zaterdag zijn bakdagen. Het kan dus zijn dat er pas zaterdag iets beschikbaar zal staan voor ophaling, ook dat staat dan in die bepaalde week. Dit kan je dan niet op dinsdag oppikken (uiteraard… want dan is het nog niet gemaakt).

Je kiest de week naar wens. Je kiest je favoriete lekkers naar wens, en het aantal. Daarna klik je door naar je winkelmand.

Check zeker je datums na, zodat in je bestelling steeds dezelfde datum van verzending of afhaling staat.

Wil je graag bestellen voor verschillende dagen, dan is dat voor mij heel handig om dat in verschillende bestellingen te doen. (boekhoudkundig, maar ook planningsgewijs).

Betalingen op de webshop gebeuren met de veilige online betaalmethode ‘mollie’. Zo krijg je makkelijk en handig een qr code, waarmee je de betaling kan uitvoeren, zonder extra shizzle.

Heb je een cadeaubon van Omnom, dan kan je daar uiteraard ook mee betalen. Hou er rekening mee dat je de volledig cadeaubon in één keer moet gebruiken en deze niet geldig is op de verzendkost.

Ik maak mijn planning per maand. Wat wil zeggen dat ik ook de volledig inhoud van de webshop (uitgezonderd advocaat, vanille extract, confituren en soms ook de koekendoos) drop in één keer, voor de komende maand.

Zo kan je deze datum in je agenda zetten, en ernaar plannen. Zo zie je alles gelijktijdig online komen en heb je een mooi overzicht van wat er beschikbaar staat.

Soms gaat dit heel snel, en kan het zijn dat er vanaf de 15de van de maand nog maar erg weinig beschikbaar zal staan in de webshop. Soms heb je nog iets langer iets meer keuze.

Maart: 28 maart, 20u.

April: 25 april, 20u.

Mei: 30 mei, 20u.

De uren van de drops zijn steeds richturen, er zal via sociale media en mailing gecommuniceerd worden.

TAART ALGEMEEN

Vanaf nu kan je zelf rechtstreeks in mijn agenda zien welke datums beschikbaar zijn én zelf je plekje in de agenda reserveren! 

Om een taartje te bestellen, boek je eerst je datum via de agenda en stuur je daarna je bestelling door via het formulier. Elk plekje in de agenda is voorzien voor één taartje, heb je meerdere taartjes nodig, boek dan voor elke taart een apart plekje en verstuur voor elke taart een apart formuliertje.

Meer info over het bestellen van taarten en de kalender en het formuliertje om te bestellen vind je op de Taart op Maat-pagina.

Je bent geweldig. Nu… sta je met je poep in mijn agenda. Dat is dus alvast heel fijn nieuws. Ik streef er steeds naar om binnen de 4 werkdagen contact met je op te nemen.

Ik bekijk je formuliertje en je wensen, de foto’s die je meestuurde. En meestal… heb ik hier en daar nog een vraagje extra maar tekende ik toch al een ruwe schets van je taart uit.

Je krijgt dus een mailtje van me terug, met bijkomende vragen of meteen met één tot drie voorstellen voor een taartje. Hier kan je zelf je favoriet uit kiezen en hier berekenen we dan de prijs van.

Deze prijs krijg je heel transparant en duidelijk, je kan bevestigen of iets veranderen en zo gauw ik een ‘go, zo is het perfect’ heb, staat je taartje pas echt vast.

Als je al ver op voorhand je plaats in mijn agenda boekt, kan het zijn dat je nog niet alle details weet en dat is oke. Dan bespreken we de stijl en het gevoel van je taartje alvast, dat ik zeker weet dat we hier op één lijn zitten, en contacteer ik je zelf een maand op voorhand even terug voor de rest van de details. Alles verloopt via mail zodat ik je niet op vervelende momenten lastig val met mijn vragen.

Na een go, rest er enkel nog de afhaling. Je krijgt alle details in een handig lijstje, de link naar deze faq en that’s it !

Bij afhaling zelf mag je de rest van het taartje cash betalen, of met een qr-code, wat je zelf het liefste hebt.

Naderhand doe je me heel veel plezier met een leuke foto of een toffe review, maar is de boodschap vooral: genieten !

Boek je graag al een plekje in mijn agenda maar is het nog ver weg en weet je nog niet precies wat je wil of hoeveel gasten je gaat verwennen? Stuur in plaats van het formulier, een mailtje met ‘meer info volgt, ik wil nu gewoon met mijn poep in je agenda!’ en betaal het voorschotje via de mail die je ontvangt.

Dan is je datum alvast gereserveerd, en ik neem dan ten laatste een maand vooraf contact met je op voor de verdere uitwerking van je taartje.

Taartjes vragen veel tijd. Zowel aan communicatie (van mij naar jou toe maar zeker ook omgekeerd), zodat we zeker op één lijn zitten, als aan schetsen en creëren, de voorbereidingen treffen en het maken ervan. Soms worden bepaalde aankopen gedaan om jou dat droomtaartje te kunnen garanderen. (denk sprinkels, bloemen, toppers,…).

Het voorschotje dekt niet enkel de kosten van de voorbereiding en de aankopen die moesten gedaan worden, maar geeft ook een kleine filter in mijn agenda.

Mijn tijd is niet eindeloos, het komt soms voor dat mensen bij verschillende collega’s tegelijk een offerte aanvragen of een formulier indienen, om dan nadien zelf niet meer verder te communiceren.

Om te vermijden dat ik zo ruimte vrij hou in de agenda voor iemand die toch geen interesse heeft, vraag ik sinds kort dus een voorschot per ingenomen plekje. Zo weet ik -bijna- zeker dat elk Omnomtaartje op een goede plek terecht komt en niet wegens vergeten communicatie en chaos staat te lippen in mijn atelier op de dag van de afhaling en vermijd ik last minute annulaties.

Per taartje zal er €20 voorschot aangerekend worden. Dit voorschot gaat uiteraard nadien van de afgesproken totaalprijs weer af, bij de ophaling.

Bij het reserveren van je plekje in mijn agenda (dat doe je langs deze weg) krijg je automatisch een mailtje met een link naar de betaalpagina. Dit zal veilig via het online platform van Mollie verlopen. Eens de betaling in orde is, is je plekje in de agenda gereserveerd.

Uiteraard begrijp ik als de beste dat plannen kunnen wijzigen. Daarom kan je je taartje kosteloos annuleren tot 3 weken voor de afgesproken en gereserveerde datum met een eenvoudig mailtje.

Je betaalde voorschot zal dan netjes teruggestort worden op je rekening.

Ja hoor. Zorg dat je een vriend/vriendin/buurvrouw/… hebt die een taart laat pronken op haar gelegenheid en ga een hapje doen 😉

Nee dus. Ik doe geen cake-tasting, ik verzend ook geen met-duuzd-plastiekjes-ingepakte-samples. You have to trust me dat het mega lekker is.

TAART OPHALING

Woon je verder dan 500m? Neem dan de auto. Kom je taart niet ophalen met een vespa/fiets/bakfiets/…

Neem een curverbak mee. Denk colruytbak of iets dergelijks. Zo kan de taart, in een taartdoos, in die bak en zo in de koffer.

Zet de taart in de koffer van je auto. Rijden met een taart in je vizier is levensgevaarlijk, ook voor korte afstand. Op een stoel kan het heel fijn worden als je stevig moet remmen voor iets. Het voeteneinde is niet de juiste plaats aangezien dit nooit perfect vlak is en de schoot van je kind/partner is warm en wiebelig en het geeft énorm veel stress om zo een rit te moeten uitzitten.

Dus: in de koffer. In een curverbak. Zorg dat er niks van een zorgvuldig gestapelde stapel rommel kan vallen (kennen we allemaal…I’m not judging), want dan heb je kans dat dit op de taart valt.

Rij rustig door de bochten en lief over hubbels en bubbels. Rij als een lief oud moemoeke 😉 en dan komt alles goed.

Wil je graag taart bestellen, dan vind je op deze pagina alle info, de beschikbare datums en een handig formulier om je taartje samen te stellen. Na ontvangst contacteer ik je dan voor de verdere details en de prijs.

Doe voor de ophaling van je taart even check van je koelkast:

Haal er eventueel een schapje uit, maak wat ruimte vrij. Een taartje in zijn doos neemt best wel wat plaats in beslag.

De taarten moeten stééds in de koelkast, ook in de frissere periodes van het jaar. Een koele kelder is niet voldoende.

In de koelkast zelf kan je best alles weghalen of goed afsluiten dat flink ruikt. Denk aan een pakje lookboter, een pot soep zonder deksel,… de crème van de taart kan na enkele uren bewaring geleidelijk de geur opnemen en dit geeft een heerlijke extra dimensie. Niet zo gewenst, vrees ik.

Bewaren:

Bij thuiskomst zet je de taart onmiddellijk in de koelkast.

Na het aansnijden laat je de taart ook best niet te lang uit de koeling. Zeker bij warm weer.

Een overschotje taart kan je nog een week bewaren in de koeling, mits deze niet al enkele uren in een warme living/in de zon heeft staan marineren.

Een taartje met mascarpone/slagroom bewaar je tot serveren in de koelkast.

Een taartje met botercrème zet je -afhankelijk van de omstandigheden- 15 tot 30min op voorhand uit, om makkelijker te kunnen snijden.

Bij het serveren scheur je best de doos open en schuif je de taart naar de rand van de tafel. Hup je hand er onder en gaan! (Ga niet tillen aan het taartkartonnetje om de doos heel te houden, zo beschadig je de zijkant van de taart).

Wil je graag serveren op een taartplateau, hou rekening dat je bij het stappen en neerzetten van de taart ook even het taartkartonnetje vast neemt, anders is de taart sneller op de tafel dan je wil.

Snijden kan met een groot en scherp mes. Geen kartels. Je kan in punten snijden of in plakken. Taarten met mascarpone/slagroom vulling snijden het beste als ze koud zijn. Taartjes met botercrème moet je eerst minstens 15min uit de koeling hebben staan.

Taartjes van 12 personen snij je in 2 delen. In het midden van de taart zit een taartkartonnetje, om te vermijden dat je ellendig hoge smalle stukken zou hebben. Snij per laag een 6-8 stukken. Verwijder het kartonnetje, verwijder de taartsteunen in de onderste laag en snij opnieuw 6/8 stukken.

Laat de taart na het aansnijden niet te lang uit de koeling staan. Denk bij warm weer aan kriebelbeesten die hun weg naar het zoete vinden en aan voedselvergiftigingen als voeding lang in een volle zon staat. Better safe than sorry.

De taart zal voldoende gekoeld zijn als je deze komt ophalen, dus staat stevig en kan wel tegen een -spreekwoordelijke- stoot.

Zolang je de gegeven instructies volgt en een rustige chauffeur bent, komt alles altijd goed.

Moet je langer dan 45min enkele rit, geef dit dan zeker even mee als je de taart wil bestellen. Soms kunnen we met kleine aanpassingen (keuze vulling, keuze afsmeren) het stressgehalte nog iets meer doen zakken.

Moet je in de zomerperiode, met 35graden, zo ver rijden, dan is het altijd slim om even extra voorzorgen te nemen. Eventueel te kiezen voor 2 kleinere taarten ipv 1 grote voor 12 personen enz.

In de meeste toppers (vlagjes, naamtopper, leeftijdtopper,…) zitten stokjes. Kindjes vinden de glittertjes van het papier of de vlagjes meestal geweldig, maar voor hele kleintjes is het niet aan te raden dit te laten slingeren. Verwijder dit voor het aansnijden en leg het buiten het bereik van de allerkleinsten.

Deze toppertjes zijn superleuk om te hergebruiken als plantenprikker.

Diertjes of speelgoedjes die gebruikt worden op de taart, zijn steeds vooraf grondig gewassen. Zo kan je ze onder water afspoelen en meteen aan de grijpgrage handjes geven, zonder je zorgen te moeten maken over onhygiënische omstandigheden.

Hou ook hier opnieuw rekening met kleine onderdelen.

DE KOEKENDOOS.

Verzending:

Je koekendoos zal verzonden worden in een patisserie doosje, dat goed verpakt is in een kartonnen doosje.

Op dinsdagnamiddag. Zodat jij het woensdag of ten laatste donderdag in huis hebt. Je krijgt hier geen extra mail over, buiten de track en trace code van de post.

De bewaarinstructies staan op de achterkant van het kaartje dat bij je bestelling zal zitten.

Afhaling:

Op Velodroomstraat 41, 2440 Geel.

Parkeren kan (voor eventjes) gewoon op de straat, recht voor de deur of een beetje verder, er is altijd plaats.

Afhalingen zijn steeds op een dinsdag tussen 17 en 19u.

Heb je een koekendoos voor één maand, dan krijg je ook geen extra mail ter herinnering. Zet het na je bestelling dus goed in je agenda.

Heb je een abonnement van 3, 6 of 12 maanden dan krijg je de ochtend van de ophaling een mailtje ter herinnering.

Wat neem je mee?

Doosjes. Want. De koekendoos is uiteraard verpakkingsvrij. Geen plastieken verpakkingen, en enkel papieren cuvetjes die je in de papiermand kan gooien en dus kan recycleren.

Hoeveel doosjes hangt af van hoeveel porties je hebt. Per koekendoos heb je 4 verschillende soorten lekkers. Soms zijn het kleine koekjes, maar ook soms poeffie cakejes of grotere wafels.

Wil je zeker zijn: neem dan 4 doosjes mee. Telkens van 1 liter, dan past het zeker.

Of dat nu fancy pancy tupperware doosjes zijn, die handige van de chinees of alles daar tussen… dat speelt geen rol. Zolang ze maar luchtdicht afsluiten.

Wat moet je doen?

Niks. Of ja, bijna niks. Je belt aan, je geeft je doosjes af, ik vul je doosjes met je koekendoos, ik geef je doosjes terug. Klaar !

Hoe bewaren?

Over het algemeen is het lekkers 7 tot 14 dagen perfect houdbaar, in een afgesloten luchtdicht doosje. En bewaren doe je op kamertemperatuur. In de zomer niet in de volle zon.

Moet er iets in de koelkast bewaard worden, dan zal ik je dat zeggen.

Moet er iets apart bewaard worden, dan zal ik je dat ook zeggen.

Adres:

Velodroomstraat 41, 2440 Geel.

Koekendoos afhalingen zijn steeds tussen 17 en 19u.

De koekendoos abonnementen van het najaar 2024 starten terug in september. Vanaf dan zal er altijd ingestapt kunnen worden in een koekendoos abonnement naar keuze, als er een abonnement beschikbaar is.

Per maand.

€20 bij afhaling.

€29 bij verzending. (verzending inbegrepen!).

Betalingen gebeuren met automatische betalingen, daar hoef je zelf (na de eerste betaling) niets extra voor te doen.

Betalingen kunnen voldaan worden met bancontact of kredietkaart.

Abonnementen kunnen ook met een cadeaubon of een cash betaling gebeuren, wanneer dat gewenst is. Stuur dan vooraf een mail naar info@omnompatisserie.be

Maandelijkse betalingen.

Betalen kan met bancontact of kredietkaart.

De eerste betaling zal meteen worden voldaan bij de aankoop van een abonnement. Alle volgende betalingen gaan automatisch door op de 1ste van de maand.

Vb: Aankoop abonnement op 23 augustus, betaling op 23 augustus. Volgende betaling op 1 oktober, bij de start van de 2de maand.

Vakanties zijn yay! En koekendoos is ook yay ! Maar soms is het even handiger om geen koekendoos op je drempel te hebben staan voor 14 dagen, omdat je niet thuis bent.

No worries dus, als je een abonnement van de koekendoos hebt en je bent daar een afhaal of verzenddatum niet van thuis omdat je op vakantie bent, dan pauzeren we je abonnement en zal er ook geen betaling plaatsvinden. (heb je nog een abonnement van voor september 2024, dan gaat de betaling wel door maar breien we er een maandje aan vast!)

Dat wel uiteraard wel zeggen dat ik dat moet weten op voorhand, anders gaat het moeilijk worden om je daarmee te helpen. Laat dus 3 weken (of langer als dat kan) op voorhand weten dat je met je poep op het strand ligt bij de volgende ophaal of verzenddatum, en dan passen we dat aan.

Bijvoorbeeld:

Je hebt een koekendoos die loopt van januari tot en met juni. Je bent in maart op vakantie en laat dit begin februari al weten.

Je hebt dan geen koekendoos in maart, maar wél in juli !

De samenstellingen van de klassieke koekendoos voor de komende maanden:

Koekendoos;

Juli: vanille cakejes, citroen suikerwafels, grote kokosrotsen, pecannoot koeken.

Augustus: framboos swirls, brownies, chocolade sprits koeken, vanille suikerwafels.

September: chocolade chip muffins, chocolade chip koeken met witte chocolade, grote kokosrotsen, chocolade oatmeal koeken.

Oktober: vanille suikerwafels, citroen madeleines, snickerdoodles, vanille sprits koeken.

November: frambooscakejes, chocolade chip koeken met melkchocolade, citroen koeken, pecannoot koeken.

December: speculaasmuffins, appelsien madeleines, speculaas, chocolade oatmeal koeken.

Januari: Chocolade wafels, chocolade chip koeken met ruby chocolade, grote kokosrotsen, amandelkoeken.

Februari: snickerdoodle cakejes, chocolade madeleines, chocolade sprits koeken, lemonbars.

De samenstellingen van de gluten en lactosevrije koekendoos voor de komende maanden:

Juli: brownies, chocolade chip koeken witte chocolade, snickerdoodles, grote kokosrotsen.

Augustus: lemonbars, chocolade chip koeken melkchocolade, chocolade oatmeal koeken, grote kokosrotsen.

September: Citroen cakejes, chocolade madeleines, vanille sprits koeken, amandelkoeken.

Oktober: appel/kaneel muffins, chocolade chip koeken wit, chocolade oatmeal koeken, grote kokosrotsen.

November: chocolade chip wafels, snickerdoodles, pecannoot koeken, frangipanes.

December: Chocolade cakejes, chocolade chip koeken met melkchocolade, citroen koeken, speculaas.

Januari: chocolade chip muffins, citroen madeleines, chocolade sprits koeken, amandel koeken.

Februari: vanille wafels, chocolade chip koeken met pure chocolade, chocolade oatmeal koeken, snickerdoodles.

Dit zijn alle datums tot begin 2025. Steeds op dinsdag tussen 17 en 19u.

2024

23 juli – 13 augustus – 10 september – 8 oktober – 12 november – 3 december – 14 januari – 4 februari.

Dit zijn alle datums tot begin 2025 , steeds op dinsdagnamiddag, zodat je op woensdag of donderdag je pakketje thuis hebt.

23 juli – 13 augustus – 10 september – 8 oktober – 12 november – 3 december – 14 januari – 4 februari.

Dit zijn alle datums tot begin 2025. Steeds op dinsdag tussen 17 en 19u.

23 juli- 20 augustus- 24 september – 22 oktober – 26 november – 17 december – 28 januari – 25 februari.

Dit zijn alle datums tot begin 2025. Steeds op dinsdagnamiddag zodat je op woensdag of donderdag je pakketje thuis hebt.

23 juli- 20 augustus- 24 september – 22 oktober – 26 november – 17 december – 28 januari – 25 februari.

DE BARSBOX.

Verzending:

Je bars box zal verzonden worden in een patisserie doosje, dat goed verpakt is in een kartonnen doosje.

Op dinsdagnamiddag. Zodat jij het woensdag of ten laatste donderdag in huis hebt. Je krijgt hier geen extra mail over, buiten de track en trace code van de post.

De bewaarinstructies staan op de achterkant van het kaartje dat bij je bestelling zal zitten.

Afhaling:

Op Velodroomstraat 41, 2440 Geel.

Parkeren kan (voor eventjes) gewoon op de straat, recht voor de deur of een beetje verder, er is altijd plaats.

Afhalingen zijn steeds op een dinsdag tussen 17 en 19u.

Je krijgt de ochtend van de ophaling een mailtje ter herinnering.

Wat neem je mee?

Doosjes. Want. De bars box is uiteraard verpakkingsvrij. Geen plastieken verpakkingen, en enkel papieren cuvetjes die je in de papiermand kan gooien en dus kan recycleren.

Hoeveel doosjes hangt af van hoeveel porties je hebt. Per bars box heb je 4 verschillende soorten lekkers.

Wil je zeker zijn: neem dan 4 doosjes mee. Telkens van 1 liter, dan past het zeker.

Of dat nu fancy pancy tupperware doosjes zijn, die handige van de chinees of alles daar tussen… dat speelt geen rol. Zolang ze maar luchtdicht afsluiten.

Wat moet je doen?

Niks. Of ja, bijna niks. Je belt aan, je geeft je doosjes af, ik vul je doosjes met je bars, ik geef je doosjes terug. Klaar !

Hoe bewaren?

Over het algemeen is het lekkers 7 tot 14 dagen perfect houdbaar, in een afgesloten luchtdicht doosje. En bewaren doe je op kamertemperatuur. In de zomer niet in de volle zon.

Moet er iets in de koelkast bewaard worden, dan zal ik je dat zeggen.

Moet er iets apart bewaard worden, dan zal ik je dat ook zeggen.

Adres:

Velodroomstraat 41, 2440 Geel.

Bars box afhalingen zijn steeds tussen 17 en 19u.

De volgende bars box abonnementen van 2024 starten in september, vanaf dan zal je ook kunnen instappen in abonnementen doorheen het jaar, zolang er plaats is in de planning.

Per maand.

€35 bij afhaling.

€43 bij verzending. (verzending inbegrepen!).

Betalingen gebeuren met een maandelijke automatische betaling, daar hoef je zelf niks extra voor te doen (na de eerste betaling).

Betalingen kunnen voldaan worden met bancontact of kredietkaart.

Abonnementen kunnen ook met een cadeaubon of een cash betaling gebeuren, wanneer dat gewenst is. Stuur dan vooraf een mail naar info@omnompatisserie.be

Maandelijkse betalingen.

Betalen kan met bancontact of kredietkaart.

De eerste betaling zal meteen worden voldaan bij de aankoop van een abonnement. Alle volgende betalingen gaan automatisch door op de 1ste van de maand.

Vb: Aankoop abonnement op 23 november, betaling op 23 november. Volgende betaling op 1 februari, bij de start van de 2de maand.

Vakanties zijn yay! En een bars-box is ook yay ! Maar soms is het even handiger om geen bars op je drempel te hebben staan voor 14 dagen, omdat je niet thuis bent.

No worries dus, als je een abonnement van de barsbox hebt  en je bent daar een afhaal of verzenddatum niet van thuis omdat je op vakantie bent, dan pauzeren we je betaling en je abonnement voor een maand.

Dat wel uiteraard wel zeggen dat ik dat moet weten op voorhand, anders gaat het moeilijk worden om je daarmee te helpen. Laat dus 3 weken (of langer als dat kan) op voorhand weten dat je met je poep op het strand ligt bij de volgende ophaal of verzenddatum, en dan passen we dat aan.

Bijvoorbeeld:

Je hebt een barsbox die loopt van januari tot en met juni. Je bent in maart op vakantie en laat dit begin februari al weten.

Je hebt dan geen barsbox in maart, maar wél in juli !

De samenstellingen van de barsbox voor de komende maanden.

Juli: millionaires shortbread bars, blondies, appelsienbars, framboos crumble bars.

Augustus: millionaires shortbread bars, brownies, lemonbars, gepofte rijst bars.

September: millionaires shortbread bars, passievruchtbars, oreo brownies, kokosbars.

Oktober: millionaires shortbread bars, frambooscrumble bars, blondies, frangipane bars.

November: millionaires shortbread bars, lemonbars, appel/kaneel crumble bars, gepofte rijstbars.

December: millionaires shortbreadbars, kriekencrumble bars, karamelbrownies/brownies, kokosbars.

Januari: millionaires shortbread bars, passievruchtbars, speculaasblondies, frangepanebars.

Februari: millionaires shortbread bars, appelsienbars, gepofte rijstbars, brownies.

Dit zijn alle datums tot begin 2025. Steeds op dinsdag tussen 17 en 19u.

Klassieke barsbox:

30 juli – 20 augustus – 10 september – 8 oktober – 12 november – 3 december – 14 januari – 4 februari.

Gluten en lactosevrije barsbox:

30 juli – 20 augustus – 24 september – 22 oktober – 26 november – 17 december – 28 januari – 25 februari.

Dit zijn alle datums tot begin 2025, steeds op  dinsdagnamiddag, zodat je op woensdag of ten laatste donderdag je pakketje thuis hebt.

Klassieke barsbox:

30 juli – 20 augustus – 10 september – 8 oktober – 12 november – 3 december – 14 januari – 4 februari.

Gluten en lactosevrije barsbox:

30 juli – 20 augustus – 24 september – 22 oktober – 26 november – 17 december – 28 januari – 25 februari.

DE OATMEALBOX.

Verzending:

Je oatmealbox zal verzonden worden in een patisserie doosje, dat goed verpakt is in een kartonnen doosje.

Op dinsdagnamdidag. Zodat jij het woensdag of ten laatste donderdag in huis hebt. Je krijgt hier geen extra mail over, buiten de track en trace code van de post.

De bewaarinstructies staan op de achterkant van het kaartje dat bij je bestelling zal zitten.

Afhaling:

Op Velodroomstraat 41, 2440 Geel.

Parkeren kan (voor eventjes) gewoon op de straat, recht voor de deur of een beetje verder, er is altijd plaats.

Afhalingen zijn steeds op een dinsdag tussen 17 en 19u of op zaterdag tussen 10 en 11.30u.

Je krijgt de ochtend van de ophaling een mailtje ter herinnering.

Wat neem je mee?

Doosjes. Want. De oatmealbox is uiteraard verpakkingsvrij. Geen plastieken verpakkingen, en enkel papieren cuvetjes die je in de papiermand kan gooien en dus kan recycleren.

Hoeveel doosjes hangt af van hoeveel porties je hebt. Per oatmealbox heb je 4 verschillende soorten lekkers.

Wil je zeker zijn: neem dan 2 doosjes mee. Telkens van 1 liter, dan past het zeker.

Of dat nu fancy pancy tupperware doosjes zijn, die handige van de chinees of alles daar tussen… dat speelt geen rol. Zolang ze maar luchtdicht afsluiten.

Wat moet je doen?

Niks. Of ja, bijna niks. Je belt aan, je geeft je doosjes af, ik vul je doosjes met je oatmeals, ik geef je doosjes terug. Klaar !

Hoe bewaren?

De oatmeals bewaar je in de koelkast, tot nog max 14 dagen na afhaling of ontvangst in een afgesloten luchtdicht doosje. Invriezen doe je best meteen na ontvangst.

Adres:

Velodroomstraat 41, 2440 Geel.

Oatmealbox afhalingen zijn steeds tussen 17 en 19u op dinsdag. Of tussen 10 en 11.30u op zaterdag.

In september start de tweede flow van 2024.

Vanaf dan zal je ook doorheen het jaar kunnen instappen in een abonnement, wanneer er ruimte is in de planning.

Per maand.

€34 bij afhaling.

€43 bij verzending. (verzending inbegrepen!).

Betalingen gebeuren met een maandelijkse automatische opdracht. Daar hoef je zelf niets extra voor te doen (na een eerste betaling).

Betalingen kunnen voldaan worden met bancontact of kredietkaart.

Abonnementen kunnen ook met een cadeaubon of een cash betaling gebeuren, wanneer dat gewenst is. Stuur dan vooraf een mail naar info@omnompatisserie.be

Maandelijkse betalingen.

Betalen kan met bancontact of kredietkaart.

Maandelijkse betalingen: De eerste betaling zal meteen worden voldaan bij de aankoop van een abonnement. Alle volgende betalingen gaan automatisch door op de 1ste van de maand.

Vb: Aankoop abonnement op 23 augustus, start september, betaling op 23 augustus. Volgende betaling op 1 oktober, bij de start van de 2de maand.

Vakanties zijn yay! En oatmealbox is ook yay ! Maar soms is het even handiger om geen oatmealbox op je drempel te hebben staan voor 14 dagen, omdat je niet thuis bent.

No worries dus, als je een abonnement van de oatmealbox hebt en je bent daar een afhaal of verzenddatum niet van thuis omdat je op vakantie bent, dan pauzeren we je abonnement voor een maand.

Dat wel uiteraard wel zeggen dat ik dat moet weten op voorhand, anders gaat het moeilijk worden om je daarmee te helpen. Laat dus 3 weken (of langer als dat kan) op voorhand weten dat je met je poep op het strand ligt bij de volgende ophaal of verzenddatum, en dan passen we dat aan.

Bijvoorbeeld:

Je hebt een oatmealbox die loopt van januari tot en met juni. Je bent in maart op vakantie en laat dit begin februari al weten.

Je hebt dan geen oatmeals in maart, maar wél in juli !

Juni: pure chocolade, mango en kokos, melk/puur en pinda’s, gevriesdroogde frambozen en pistachenoten.

Juli: pure chocolade, pure/melk chocolade en pinda’s, abrikoos en amandel, hazelnoot en chocolade stukjes

Augustus: melk/pure chocolade, pure chocolade en gepofte rijst, veenbes/chia/appel, walnoot/amandel/lijnzaad.

September: Pure chocolade, (vegan)melkchocolade en gepofte rijst, abrikoos en amandelen, gevriesdroogde bananen en chocolade stukjes.

Oktober: (vegan) melkchocolade, pure chocolade en pinda’s, gevriesdroogde aardbeien, gevriesdroogde mango’s en ananas.

November: pure chocolade, (vegan) melkchocolade en pinda’s, geroosterde hazelnoten en stukjes chocolade, gevriesdroogde framboos en pistachenoten.

December: (vegan) melk chocolade, pure chocolade en gepofte rijst, veenbes/appel/chia, gevriesdroogde bananen en chocolade stukjes.

Januari: Pure chocolade, (melk) chocolade en gepofte rijst, gevriesdroogde aardbeien, geroosterde hazelnoten en cashew en lijnzaad.

Februari: (vegan) melk chocolade, pure chocolade en pinda’s, geroosterde hazelnoten en stukjes chocolade, abrikozen en amandelen.

Dit zijn alle datums tot begin 2025. Steeds op dinsdag tussen 17 en 19u of op zaterdag tussen 10 en 11.30u.

25 en 29 juni – 30 juli en 3 augustus – 20 en 24 augustus – 17 en 21 september – 15 en 19 oktober – 19 en 23 november – 10 en 14 december – 21 en 25 januari – 18 en 22 februari.

Dit zijn alle datums tot eind 2023, steeds op dinsdagnamiddag, zodat je op woensdag (of ten laatste donderdag) je pakketje thuis hebt.

25 juni – 30 juli – 20 augustus – 17 september – 15 oktober – 19  november – 10 december – 21  januari – 18 februari.

CURSUSSEN EN MINI-CURSUSSEN

Mini cursus Bewust Ontbijten:

Bevat 5 fantastische recepten (met opties en varianten) om te maken als ontbijt, lunch, dessert of tussendoortje.

Cursus Bonbons en Cake pops:

In deze cursus leer je ALLES wat ik weet over bonbons en cake pops. In duuzd vormen en maten en smaken.

Cursus Oatmealbars.

Leer exact hoe ik die oatmealbars maak die je oh zo graag eet, in alle mogelijke varianten.

Binnen 48u na inschrijven heb je toegang tot de volledige cursus van je keuze.

Ik maak de cursussen graag zo volledig en uitgebreid mogelijk, maar wil ook graag iedereen includen. Ieders situatie is anders en dus heb je zo de vrijheid om te zorgen dat het in je eigen budget en leven past.

Uiteraard is het voordeliger voor jezelf om éénmalig de betaling te doen, maar… we kozen voor een heel soepele betaalmethode in de betaalplannen.De inhoud van alle cursussen zijn vanzelfsprekend identiek voor iedereen.

Disclaimer: als je in de eerste versies van de cursus Bonbons en Cake pops of Oatmealbars bent ingestapt, dan kan het zijn dat je extra/ander lesmateriaal ontvangen hebt. De cursussen ‘leven’ en evolueren maar ook zijn er bij bepaalde lanceringen bonussen gegeven die niet voor iedereen van toepassing waren.

Voor de betaalplannen werken we samen met twee systemen die ‘Plug & Pay’ en ‘Mollie’ noemen. Die zorgen samen voor een correct verloop van de automatische afschrijvingen. De termijnbetalingen dus.
De eerste betaling doe je handmatig, bij de aankoop van de cursus. De volgende betaling zal volledig automatisch van je zelfgekozen rekeningnummer afgeschreven worden, rond dezelfde periode als je eerste betaling.
Bijvoorbeeld: je schrijft je in op 18 november, de volgende betaling zal rond 18 december plaatsvinden. Rekening houdende met feestdagen, weekenddagen enz.
Je hoeft daar zelf niets voor te doen, maar zal wel melding ontvangen in je mail, zodat je op de hoogte bent. Annuleer deze betaling(en) niet, aangezien dit meteen zal leiden tot uitsluiting van de cursus.
De automatische betalingen stoppen ook vanzelf, wanneer de vooropgestelde termijnen voorbij zijn.

Welke cursus je ook kiest, de cursus is van jou en blijft van jou. Na aankoop is er geen deadline, alles mag op je eigen tempo en zo frequent je zelf wil. Zolang Omnom Patisserie onder deze vorm blijft bestaan, blijven alle cursussen en mini cursussen beschikbaar en in je bezit.
En geen zorgen: ik ben van plan om als moeke van 85 jaar nog mee te staan roeren in de pot chocolade.

ALLERGENEN

Bij alle artikelen op de webshop staan de allergenen duidelijk vermeld. Als dit belangrijk is voor je, klik dan zeker door naar ‘extra informatie’.

Stuur bij twijfel even een berichtje via instagram of een mailtje. Ik doe mijn uiterste best om zo transparant mogelijk te zijn, maar soms ontsnapt er toch nog iets aan mijn aandacht.

Heb je een allergie voor iets (lichte intolerantie of zware allergie), zet dit dan steeds bij in alle communicatie. Zo kan ik ten alle tijde kruisbesmetting vermijden, ook van de iets minder voorkomende scenario’s.

In de toekomst voorzien we nog een mooie opsomming van alle producten en allergenen, hier maken we snel werk van.

OMNOM PATISSERIE

‘Omnom’ zeggen we hier in de Kempen als er iets lekker is. Met een wrijfje over je buik. ‘Mmmm omnom da’s lekker!’. Zoiets.

Met andere woorden, bij Omnom Patisserie kan je terecht voor lekker gebak 😉

CONTACT

In mijn vakantie zal de opvolging van mails niet dagelijks verlopen, afhalingen en verzendingen zijn niet mogelijk dan. Ik heb in 2024-2025 voor volgende periodes rust op de planning staan:

28 oktober -3 november.

25-29 december.

2025

1-5 januari.

10-16 februari.

 

De makkelijkste manier om contact op te nemen is om een mail te sturen. Dat doe je naar info@omnompatisserie.be

Een vraag over een datum, een prijs, een taart, iets waar ik heel concreet op moet antwoorden en/of de agenda of mijn offerte-tool voor bij moet nemen: stuur me een mail.

Ik heb op do, vrij en za telkens 1u op de planning staan om mails te beantwoorden en op te volgen. Ik doe mijn uiterste best om je nooit langer dan 4 werkdagen te laten wachten op antwoord, dat lukt niet altijd.

Instagram is perfect voor een connectie, een snelle vraag, een heads up dat je een beetje later bent voor je afhaling of je potjes vergeten bent. Een mopke, een grapke, een opmerking, een tag, een foto… noem maar op.