Over Omnom

Hoi !

Fijn dat je de website van Omnom gevonden hebt, ik vertel je graag een beetje meer over mezelf én mijn onderneming.

Mijn naam is Liesje Vangeel.
Omnom Patisserie.

Rasechte kempenaar met Geelse (ja I know…) en Kastelse roots. Thirty-something. Mama van eentje, plusmama van twee extra, vriendin, zus, dochter. Creatieveling, dromer, planner en pietjeprecies. En… dus ook ondernemer en het gezicht achter/voor/van Omnom Patisserie.

‘Omnom’ zeggen wij hier in de kempen als iets lekker is. Ken je het? Met een wrijfje over je buik erbij. Ik gaf mezelf dus de vrijheid om te zeggen dat mijn baksels lekker zijn, want he…dat zijn ze ook !

Gestart in september 2020.

Omnom Patisserie -of gewoon ‘Omnom’ want dat bekt gemakkelijker- is in september 2020 gestart onder de veilige vleugels van het Starterslabo.

Dit is een overkoepelende organisatie die ondernemers ondersteuning en omkadering geeft. Zo krijgen ze de kansen en de tijd om hun idee en concept op poten te zetten.

In maart 2022 vloog ik uit dat veilige nestje om op eigen benen te staan, maar kijk ik met veel liefde en dankbaarheid terug naar dat fijne traject.

Wat doet Omnom.

Ik voorzie je met Omnom graag van vers gebak en patisserie, of het nu met een koekendoos-abonnement is, iets dat je zelf kiest uit de webshop of op maat gemaakt is. Koekjes, cakes, wafels, bars, taarten… het kan allemaal !

Ik werk steeds op bestelling en met afhalingen op afgesproken tijdstippen. Leveringen is niet iets dat standaard in de agenda staat. Uitzonderingen met een sweet table zijn uiteraard mogelijk.

Mijn missie: duurzaam en bewust genieten.

Ik kies er bewust voor om mijn ingrediënten zo lokaal, vers en puur mogelijk te kopen en te verwerken.

Je zal ook nooit smaak-,geur- en bewaarmiddelen vinden in mijn producten. De gebruikte kleurstoffen zijn steeds van natuurlijke oorsprong.

Al zal ik waarschijnlijk nooit énkel een vegan assortiment aanbieden, sluipt er toch meer en meer lekkers in de collectie dat wel volledig vrij is van eieren, melkproducten of andere dierlijke ingrediënten.

Mijn missie is om zo afvalvrij mogelijk te ondernemen, zowel tijdens de verwerking als bij het afleveren van het eindresultaat.

Ik gebruik geen plastic en ook steeds zo min mogelijk nutteloze verpakkingen.

Maatwerk.

Ik ben ook van mening dat iedereen zorgeloos zou moeten kunnen genieten van een koekje, cakeje of taart.

Heb je een allergie of intolerantie (of een combinatie van meerdere?), ik neem ze graag onder de loep en zal altijd proberen het om te zetten tot iets lekker en vers, dat volledig veilig is voor je buik.

Maatwerk en persoonlijke service is iets waar ik heel erg naar streef.

Welkom op mijn site.
Welkom bij Omnom Patisserie.
Leuk dat je er bent !