**Gratis recept: vanille extract!**

De allerlekkerste baksels beginnen met de allerbeste ingrediënten! Dit vanille extract is mijn meest gebruikte ingrediënt.
Ik laat je met liefde en plezier zien hoe je het zelf maakt. Helemaal gratis!

Je weet dat ik met Omnom sta voor verse ingrediënten, zonder smaaktoevoegingen of E-nummers. Gewoon puur en zuiver, from scratch gemaakt.

Vanille extract is één van mijn absolute basis ingrediënten. Die gebruik ik in zo goed als alle recepten. Van koekjes, oatmealbars, cakejes, bars, taarten…

Zelfs al gooi ik er nadien nog andere smaakmakers in zoals citroenzeste, cacao of framboosjes, dan nog hoort die vanille erbij. Het geeft diepgang in een zoet gerecht, het triggert je smaaktpapillen. Het maakt alles gewoon…lekkerder. En is dat niet gewoon echt wat het moet zijn? Lekker.

Uiteraard kan je kiezen voor extract uit een flesje. Maar is dat lekker…? Nee jos. Keek je al eens naar die ingrediënten? Yikes. Keek je al eens naar die PRIJS?

Dus. Insert vers vanille extract in je leven.

Maak em gewoon zélf. Het kost je wat tijd. Wat geduld. En een fractie van wat die kleine flesjes kosten. En het is je moeite ZO waard.

Het beste van al: eens je vertrokken bent, heb je het altijd in huis en hoef je nooit meer zulke dure flesjes te kopen. (en stiekem heb je ook altijd een ‘help-ik-was-een-cadeautje-voor-de-gastvrouw/schoonmoeder/bomma…-vergeten!’ redding in huis.

Ik laat het je graag zien.

vanille extract