*** Masterclass Oatmealbars ***

Je meest geliefde bar maak jij NU zelf !

De oatmealbars, er valt veel over te zeggen. Het is de ultieme favoriet van menig Omnommer, een zelfzorg moment of een raprap ontbijt. Een weloverwogen bewust tussendoortje of een dik verdiende snack tijdens een lange wandeling.

Wat ze ook voor jou betekenen, vanaf nu kan jij ze zelf leren maken. En hélemaal personaliseren tot ze exact zijn hoe je ze wil. Ofeuh. Eindelijk dubbel zo groot maken…?

Knock yourself out. Het kan allemaal !

Go go go !

En vanaf nu… kan jij je dus gezellig mee op die wachtlijst zetten.

Wacht. Wachtlijst. Waarom?

AWEL ! Omdat je niet alleen een HUGE korting van €100 kan wegkapen als je op de wachtlijst staat, maar ook meteen die eerste bonus in je zak kan steken.

Sta je op deze wachtlijst (deze hier, echt gewoon inschrijven hier onder en klaar…), dan krijg je vanaf 15 maart al de kans om je in te schrijven. Dat zijn dus 3 dagen minder de nagels van je vingers afknabbelen.

En ergens tussendoor verklap ik ook al meer over de prijs, over de inhoud, over de opties, over… dat weet jij dan al lekker allemaal van te voren.

Want. Masterclass studenten, dat zijn lieve, leuke en bewuste mensen die niet van de impulsieve beslissingen nemen maar wel eens goed nadenken en dan volledig ALL in gaan met KEI veel goesting en enthousiasme.

En des te rapper jij alle info hebt, des te sneller kan je beseffen dat dit kei leuk gaat worden. Toch?

Het is graag gedaan!

Allez, kom, ga u nu maar inschrijven in die wachtlijst jos,

tot daaaaaan !!

Enkel voor jezelf, om te delen of toch als bestseller in je onderneming?​

Of jij nu vrijgevig bent of een Joey met je oatmealbars, of misschien een collega die EINDELIJK ook die oatmealbars wil gaan aanbieden aan je eigen klanten.

Je bent super welkom. Je hoeft ook helemaal geen ervaring te hebben in het bakken, je hebt niet veel materiaal nodig en zélfs niet veel tijd. Je bent er zo mee vertrokken, echt waar!

Je leert van A tot Z alles over oatmealbars dat ik je kan vertellen. Elk ingediënt dat je gebruikt, elke aanpassing die je kan maken, elke samenstelling die mogelijk is, bekijken we. Stuk voor stuk. Met veel diepgang en vooral veel ‘waarom’. Want vanaf de basis begrijpen hoe iets in elkaar zit en waarom zorgt dat je niet gewoon ‘het zoveelste recept’ gaat volgen, maar ECHT begrijpt waar je mee bezig bent en een expert kan worden in deze oatmealbars.

Hoe werkt het?

De masterclass oatmealbars staat beschikbaar op teachable, een geweldig tof online leerplatform. Vanaf 13 april vliegen de deuren daarvan open en stap je binnen in de wondere wereld van het oatmealbars maken. Die toegang is niet beperkt trouwens, ook na een half jaar of een jaar of 3 jaar kan je opnieuw doorheen je opleiding gaan en updates bekijken, bepaalde dingen herbekijken of gewoon hélemaal fris opnieuw er aan beginnen als je daar zin in hebt.

En voel jij je ook wat dino…? No worries. Welkom in het clubke, net daarom koos ik voor Teachable, het kan niet simpeler dan dat.

Waaruit bestaat de masterclass?

De Masterclass Oatmealbars bestaat uit verschillende modules, 7 in totaal.

 • Introductie
 • Recepten
 • Materialen
 • Ingrediënten
 • Technieken
 • Oatmealbars
 • Voedselveiligheid
 

Die modules bestaan dan uit verschillende lessen (zoals ‘chocolade’, ‘alle materialen’, ‘basis oatmealbars’, ‘toevoegingen oatmealbars’, ‘gevriesdroogde vruchten’, ‘FAVV’,…

Is de complete Masterclass een beetje teveel voor je? Dan is de Mini-Course Oatmealbars misschien meer voor jou.

Alles splitsen we op in kleine behapbare stukken. Lesmateriaal bestaat uit mooie PDF’s, uren en uren van opnames, duidelijke foto’s en begeleidende tekst. Alles zodat jij, visueel of niet, meteen aan de slag kan gaan.

De PDF’s zijn leuk opgesteld en ready to print zodat je op het einde een mooie werkboek hebt, of gebruik je enkel digitaal, wat je maar wil.

Omnom - Taart op Maat - Kalender

Wanneer?

De wachtlist voor de masterclass Oatmealbars is NU NU NU geopend!

Dus zet je snel op de wachtlijst zodat je zeker de bonus én de 100€ korting niet mist wanneer de inschrijvingen starten… 

Kan jij niet direct van start vliegen in april omwille van werk, vakantie, kindjes, andere prioriteiten?

Dat is helemaal oké. Of je nu op het puntje van je stoel klaar zit bij de start, of pas 3 maanden later voor het eerst er aan begint, de inhoud van de cursus is hetzelfde en staat helemaal voor je klaar op JOUW tempo.

Hoe moet ik er aan beginnen?

 • Beginnen bij het begin. En het je niet te moeilijk maken (dat ga je me nog héél vaak horen zeggen!). Alles start met een inschrijving in de masterclass. Je krijgt een welkomsmail met je eerste PDF, namelijk die van de materialen.
 • De dag voor we starten ontvang je een uitnodiging voor het leerplatform, waar je zelf je wachtwoord kan instellen. En hup, je bent vertrokken!
 • De masterclass is héél intuitief opgesteld, wat maakt dat als je begint bij het begin, je gaandeweg alles leert dat je nodig hebt om verder te gaan.

  

Je moet dat ook allemaal niet alleen doen, want ik check tweewekelijks even in met nieuwe content en mijn mailbox én berichtenbox staat 24/7 (enfin, zo goed als dan he…) voor je open.

We tunen ook elke 8 weken gezellig even in met een gezamelijke zoom-sessie. Inspiratie delen, vragen stellen of gezellig bijpraten, het kan en mag allemaal. Niks moet.

Liesje in actie bij de opnames van de Masterclass oatmealbars voor Omnom Patisserie

Wat heb ik nodig?

 • een computer (ofzo…?)
 • een deegrol
 • een weegschaal
 • een bakvorm of bakplaat
 • een kookpot
 • een spatel
 • wat kommetjes
 • snijplank en mes

Ik zou dus kunnen zeggen: niks zot of raar. Niks dat je niet al in huis gaat hebben, of overal zal vinden.

En qua ingrediënten net hetzelfde. Maar daar dient die eerste PDF dan voor 😉

De wachtlijst is NU geopend !

Dagen
Uren
Minuten
Oeps... Zo te zien ben je te laat!

Ik wil op die wachtlijst !

Schrijf je NU hier in voor de wachtlijst. Enkel zo ontvang je als eerste de info over de Masterclass en… Kan je als eerste instappen met een flinke bonus !

Veelgestelde Vragen:

Wanneer krijg ik toegang tot de masterclass?

De masterclass gaat van start op 13 april. Vanaf dan zal een deel van de inhoud van de cursus beschikbaar zijn, zodat je er rustig in kan komen en je eerst kan oriënteren zonder volledig in overwhelm te gaan. Je krijg bijvoorbeeld toegang tot de ‘introductie’ module waar je een ruime FAQ, de datums voor de zoom’s, de materiaallijst en de guidelines ivm deze masterclass zal vinden.

Daarna zal er om de week een extra module volledig of deels ‘gedript’ worden.

Omdat ik graag de masterclass zo volledig en uitgebreid mogelijk wilde maken, maar ook beschikbaar voor iedereen, kozen we ervoor om met betaalplannen te werken.

Zo kan je op je eigen tempo door de betaling heen gaan, wat past binnen je eigen situatie en toch deelnemen aan de masterclass.

Uiteraard is het voordeliger voor jezelf om éénmalig de betaling te doen, maar… we kozen voor een heel soepele betaalmethode in de betaalplannen. En zowel de bonussen als de kortingen zijn vanzelfsprekend van toepassing voor beide.

Voor de betaalplannen werken we samen met twee systemen die ‘Plug & Pay’ en ‘Mollie’ noemen. Die zorgen samen voor een correct verloop van de automatische afschrijvingen. De termijnbetalingen dus.

De eerste betaling doe je handmatig, bij de aankoop van de masterclass. De volgende betaling zal volledig automatisch van je zelfgekozen rekeningnummer afgeschreven worden, rond dezelfde periode als je eerste betaling.

Bijvoorbeeld: je schrijft je in op 18 maart, de volgende betaling zal rond 18 april plaatsvinden. Rekening houdende met feestdagen, weekenddagen enz.

Je hoeft daar zelf niets voor te doen, maar zal wel melding ontvangen in je mail, zodat je op de hoogte bent. Annuleer deze betaling(en) niet, aangezien dit meteen zal leiden tot uitsluiting van de masterclass.

De automatische betalingen stoppen ook vanzelf, wanneer de vooropgestelde termijnen voorbij zijn.